Buffet - mad ud af huset

Mad ud af huset

 

Hos Din Pita Bar gør vi op med traditionel og kedelig Take Away mad ved at tilbyde et billigt og sundere alternativ – som ikke er tilberedt med olier eller fedtholdige ingredienser. Vores populære buffeter og mad ud af huset er fremstillet af gode og friske råvarer, som ikke kun gør maden sundere og nærende, men også lækker og velsmagende.

 

Sundere mad ud af huset leveret til døren? – ring på tlf. 40 92 93 93 og snak med kokken

 

Vores smagsoplevelser er baseret friske og gerne økologiske ingredienser samt omhyggelig tilberedning, hvor vi sammensætter menuer og Take Away med sundere omtanke og sans for kvalitet og hygiejne. Vores frugt og grønt er ligeså sprødt som vores kød er mørt. Så skal der holdes fest, firmaarrangement, børnefødselsdag eller en anden anledning til at nyde en lækker og velsmagende buffet, så kontakt Din Vitaminbar på tlf. 40 92 93 93 og få hjælp til sundere Take Away, hvor der ikke gåes på kompromis med hverken madens kvalitet eller din tilfredshed.

 

Sundere mad ud af huset – vi gør det let at spise sundere

 

Står I og skal holde børnefødselsdag eller er ansvarlige for et klassearrangement, så har vi menuen, som slår traditionel fast food på alle parametre: næring, smag og – ikke mindst – pris. Vores vision er, at sundere mad ikke nødvendigvis skal være en dyr fornøjelse. Vi sørger for at tilpasse menuen til behovet, så der er lidt af hvert til alle – og nok til flere. Vi leverer gerne ekstra emballage, så overskydende mad kan pakkes ned og tages med hjem til næste dags madpakker og måltider.

MAD UD AF HUSET TIL MØDER, FEST, FØDSELSDAGE, FIRMA­ARRANGEMENTER.

 

Hos Din Pita Bar tilbyder vi et væld af næringsrige retter og måltider som spænder vidt fra burgere, grillet sandwich, sprøde bagels, spændende salater samt ikke mindst vores populære smoothies, som er høj på energi og vitaminer.

Som supplement til vores menuer kan du nyde fritter af rodfrugter, som gør det sjovt og lækkert at være sundere.

Har du et specielt ønske til sundere Take Away, som du ved falder i god smag hos gæsterne, så kontakt Din Pita Bars køkkenchef på tlf. 40 92 93 93 og hør, hvordan vi kan sammensætte din foretrukne menu, så den både bliver sundere og velsmagende.

Alt afhængig af dine ønsker, så bestræber vi os på at lave maden på bunden, så vi kan forene gode råvarer og omhyggelig tilberedning i en lækker smagsoplevelse. Og er der allergikere eller blot kræsne gæster i selskabet, så tager vi hensyn til både gluten- og laktosefri ingredienser – så der er noget til alle.