Madpakker

Har du en travl og aktiv hverdag, hvor sundere og nærende måltider ofte tilsidesættes til fordel for nemme og hurtige alternativer? Hvis det er tilfældet, så er du ikke alene, men hos Din Vitaminbar i Aalborg har vi løsningen til dig, som ønsker sundere og lækre måltider med højt energiindhold – men ikke ønsker at bruge tid på indkøb, madlavning og opvask. Vi ved, hvordan sure madpligter kan gøres både nemmere og mere lækkert ved at forene gode råvarer og årstidens frugt og grønt i en billig madpakke. Prøv en af vores populære madpakke, hvor du enten sammensætter din egne favoritmåltider eller lader dig inspirere af kokkens udvalgte favoritter. Uanset dit valg af madpakke, så får du serveret opskriften på sundere og spændende middags- og aftensmåltider – hver dag, ugen rundt.

Sundere aftensmad til alle ugens dage – for sportsfolket, kæresteparret og familien.

Hos Din Vitamin Bar gør vi det nemt at være sundere. Alt det praktiske med tilberedning, praktisk opbevaring og faste aftaler tager vi som en selvfølge, men vores medarbejdere sætter stor ære i at sandwiches, salater, smoothies og vores populære madpakke er af højeste kvalitet og indeholdende maksimal næring og vitaminer. Vi har opskriften på ideelle sammensætninger af forskellige slags kostplaner og kan tilbyde at kombinere menuer og madpakker efter ønske og behov. Vi hjælper således gerne med at sammensætte den helt rette madpakke til dig, så du får det optimale ud af dine måltider fra Din Vitaminbar.

Spar tid, slip for at handle ind og tilberede maden og få samtidig et lækkert og nærende måltid til dig, kollegaen, kæresten eller familien. Vi gør det ikke kun nemt og sundere, men sørger for, at du får en smagsoplevelse, som gør at du kommer igen. Vi lever af tilfredse kunder og måler vores succes i gode smagsoplevelser og din tilfredshed.

MADPAKKER TIL FIRMAET? – Ønsker I et godt tilbud på en fast madpakke – ring og hør nærmere.

Hos Din Vitaminbar kan du selv skræddersy indholdet og størrelsen af dine faste daglige måltider. Alt fra den mindre frokost til det solide og næringsrige aftensmåltid efter en lang dag eller hård træning. Kombinér kylling, oksekød eller kalkun med din favoritsalat og vælg brune ris, økologisk grovpasta eller bulgur – alt sammen friskt og lækkert. Vi tilbereder og marinerer kødet med sundere og fedtfattige ingredienser, så de gode råvarer kan serveres uden at være gået på kompromis med næringsindholdet.

Spar tid, slip for at handle ind og tilberede maden og få samtidig et lækkert og nærende måltid til dig, kollegaen, kæresten, firma eller familien for kun 60kr pr madpakke.

Vi gør det ikke kun nemt og sundere, men sørger for, at du får en smagsoplevelse, som gør at du kommer igen. Vi lever af tilfredse kunder og måler vores succes i gode smagsoplevelser og din tilfredshed. Madpakkerne skal helst bestilles en dag i forvejen eller som minimum 3 timer før afhentning.