Juicekur – vores juice er baseret på 75% grøntsager og 25% frugt

Mærk forskellen med en personlig juicekur, hvor du udnytter mineralerne og vitaminerne fra naturens egen fastfood: frugt og grønt mikset i en lækker og velsmagende juicedrik. Hos Din Vitaminbar kender vi opskriften bag en juicekur, der virker og bruger kun kvalitets ingredienser gerne lokale. Vores skræddersyede juicekure spænder fra alt fra 3 til 14 dage og er udviklet via nysgerrighed og interesse for sammensætning af naturlig næring, som sætter sit tydelige præg på kroppens celler og dit humør. Prøv en af vores populære juicekure til en udrensningskur, hvor du rydder op i kroppens giftstoffer og manglende energi. Besøg Din Vitaminbar i Aalborg Vestby og snak med en af vores medarbejdere, som kan guide dig igennem det ideelle valg af juicekur eller ring til os på tlf. 40 92 93 93 og få en snak med køkkenchefen.

Juicekur der virker – færdigblanding til morgen, middag og aften.

En glad og velfungerende krop, som er i balance både fysisk og mentalt, er afhængig af den rette kost og ernæring. Slipper energien hurtigt op eller har du svært ved nå de daglige ting fordi der ikke er overskud til træning, så kan du nulstille kroppen med en tilpasset juicekur. Uanset om du ønsker at gå all-in på en længerevarende 14-dages juicekur eller du ønsker at prøve en lynjuicekur på 3-dage, så har Din Vitaminbar den rette know-how til at vejlede dig om de forskellige juicekures fordele og indhold. Vi tager højde for juicekurens ønskede varighed, foretrukne råvarer og ingredienser samt hvorvidt du har en målsætning om øget energi eller sundere livsstil, så vi kan skræddersy en juicekur, som passer til lige nøjagtigt dit behov.

Mærk forskellen hurtigt med en juicekur.

Juicekur og flydende kost lyder måske som det allermest tillokkende, men vi garanterer, at du vil mærke, forskellen – måske allerede ved det første glas. Fordelen ved en juicekur er, at rense ud i kroppen, så den nulstilles i forhold til ophobede giftstoffer og mangel på energi og motivation. Juicekuren renser først og fremmest ud i kroppen og tilfører samtidig en række vigtige vitaminer og mineraler, som sikrer en krop i balance og harmoni. Klar til at yde det ekstra og med fornyet overskud. Der er ingen grund til at pine kroppen med fastekure, når du kan opnå det samme resultat med velsmagende juice – som samtidig fylder kroppen med fornyet energi.

Prøv en juice-indsprøjtning der virker og boost dit energiniveau.

Vi sørger for den rette sammensætning af vitaminer og mineraler, så det eneste du skal bekymre dig om er, at afhente den færdiglavede blanding og nyde den velsmagende drik. Selvom en juicekur er med henblik på øget velvære, så synes vi ikke det gør noget, at indholdet er lækkert og smagfuldt.

Husk juicekuren skal bestilles minimum 2 dage før og vi presser ikke juice lørdag og  søndag. Skal nydes med det samme og kan ikke nedfryses.

MÆRK FORANDRINGER I OG PÅ KROPPEN MED EN JUICEKUR – Bestil en juicekur i dag hos Din Vitamin bar.

Juicekur, 3 dage
3 dage = 18 flasker 699 kr.

Juicekur, 5 dage
5 dage = 30 flasker 1.099 kr.

Juicekur, 7 dage
7 dage =42 flasker 1.399 kr.

Juicekur indeholder følgende farver:
Rød indeholder granatæble, gulerod, rødbeder, ingefær, selleri, grape, citron
Grøn indholder spinat, persille, selleri, ingefær, ananas, grape
Gul indholder appelsin, gulerod, ingefær, gurkemeje, grape, citron

Har man specielle ønsker kan man altid kontakte os!

Kuren indeholder 6 stk flasker af 500 ml2 grønne, 2 røde og 2 gule til hver dag.


Når du har udfyldt formularen vil du blive kontaktet af en af vores medarbejder og herefter vil du blive bedt om at, overføre beløbet via MobilePay til 50247 for at, bekræfte din ordre.